Stall Stora Hermanshult

Äntligen fredag!

Publicerad 2016-09-30 10:01:29 i Allmänt,

Den här veckan har gått både fort och sakta, hur nu det går ihop!? Men idag är det äntligen fredag! Vet inte varför men just den här helgen känns så efterlängtad (kanske för att det är min lediga helg?). Det har varit ganska mycket ett tag nu och vissa dagar känner jag mig bara så trött och känner mig för det mesta väldigt stressad. Så jag ska verkligen ta den här helgen och VILA upp mig, försöka varva ner och inte känna några måsten.

Imorgon ska jag till Maléna (Jambals medryttare, som har en skönhetssalong i Linghem) och fixa nya fräscha naglar och färga ögonbryn och fransar. Ska bli så skönt att lyxa till det lite 😊

Just för tillfället tycker jag det står ganska still med Nils. Något som jag har mycket tankar om. Inte för att jag på något sätt har någon brådska, hellre ta det lugnt så allt blir så bra som möjligt. Det håller längre i framtiden tror jag. Men ändå, det hänger på något sätt över mig i alla fall. Därför har jag kontaktat en till tjej som heter Madde som kommer på måndag och hälsar på, för att lägga upp en liten plan på hur hon också kan hjälpa oss 😊

Mollys svullna has, som jag skrivit om i tidigare inlägg, är bra nu 😊 Jag longerade lite i onsdags, skritt och lite trav, mest för att se hur hon rörde sig så inget hårt pass såklart. Men hon rörde sig som vanligt och tycktes ha vilat sig i form! Så igår skrittade och travade Emma lite uppsuttet på ridbanan och det hade känts bra.

Idag vaknade Maya när jag skulle gå ut och frukostfodra, så hon fick följa med ut. Eftersom vi inte har några andra planer för dagen innan dagis och jobb, förutom stallfixet, passade vi på att göra det innan vi gick in och åt frukost själva. Nu myser vi i soffan. Jag har gjort en latte med kanel och så kollar vi Nyhetsmorgon (vuxenpoäng ✌🏼)

Trevlig helg! 🍂🍁

/N

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela