Stall Stora Hermanshult

Veckoplanering

Publicerad 2016-05-31 15:19:01 i Allmänt,

Åh vilket underbart sommarväder! ☀️

Den här veckan har jag planerat en träningsfri vecka för Molly och Jambal, eftersom jag tycker dom skött sig så otroligt bra dom senaste träningarna! (Och jag måste bara få berätta att jag är så otroligt nöjd med Sanne som tränare! Hon är verkligen nogrann och ser ALLT, precis vad jag behöver när jag beslutat mig för att bli dressyrtant 😊 Än så länge har jag ju bara tränat dressyr för henne, men det blir nog även lite markarbete framöver). Så ingen träning den här veckan, men självklart "vanlig" ridning. Jambal däremot har haft ett par dagar ledigt pga en lös framsko men hovis kommer imorgon så då är det bara att tuta och köra igen 😉

Nils fick ledigt förra veckan, han reds bara på måndagen, för Magda va bortrest. Men det tycker jag han va värd eftersom han varit så duktig och gjort stora framsteg på kort tid😊 Men den här veckan ska vi köra på igen och Magda kommer senare i eftermiddag.  

Jag och Martin tänkte även fixa till staketet på ridbanan lite senare. Staketet har blåst sönder på flera ställen och släppt i fästena. Så vi ska byta ut och göra fint så hästarna kan gå där och beta sen, för nu har gräset blivit väldigt långt! 

Hoppas ni alla har en bra dag och att ni njuter av solen! ☀️☀️☀️ 

/N

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela